Téma: Menstruace, drmek, pavšehoj, HOK, Sif6 41X175/99

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2023-12-20 03:09:21, odpověď na #31060 ukázat v kontextu reset

HOK jste dala správně.
Pánevní varixy jsou od blokád bederky hyperlordozou (vysazením zadku zkrácenými třísly sezením). Zkuste ubrat na váze vynecháním cukru, medu a bílé mouky a zařazením dvoudenní hladovky v týdnu. Od 17 hodin už nic nejezte, jen pijte vodu nebo neslazené čaje.
Hodilo by se cvičit houpavé polodřepy co hodinu sezení 10 a večer Večerní cvičení DB - videa

Hana_82 2023-12-19 09:26:10 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový. Omlouvám se, omylem jsem odklikla nedopsaný příspěvek, tak ho napíšu znovu a lépe.
V září a říjnu jsem měla problémy s prodlouženou (10 dní) a silnou menstruací, od poloviny října užívám vaše směsi dle vašeho doporučení:
"RBK + UK + VK 3+3+3 ml do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla + Q10SEET + Rutin + 2 tablety Jedlé sody
Až krvácení pomine, místo UK brát GK. A místo RBK KK."
Po jídlech užívám 12K a JK lžičku od každého do decky vody, 1x denně si dávám lžičku až lžíci OKH (na zhubnutí své obezity s mletým lněným semínkem a pampeliškovým OO, ale někdy si OKH dám i vícekrát denně čistý bez lněného semínka), dýchám Sifonem, někdy vícekrát denně, někdy půlhodinu v kuse, cvičím vaše večerní cvičení a do pochvy na noc aplikuji MO+.
Menstruace od začátku braní vašich směsí proběhla už třikrát v délce 5 dnů, už nebývá tak silná jako dříve. Avšak mám po směsích tendenci ke kratším cyklům, které jsem dříve nemívala, menstruace přichází dříve než za 28 dní. Ta poslední menstruace se mi už zase nepozdávala, a tak jsem si vzala od RBK a UK od každého 2 lžičky 2x denně a k tomu jsem přidala ještě 4 tabletky Pavšehoje, navíc jsem přidala 2 lžičky HOK, protože mě při menstruaci bolela hlava na čele a na týle a jaksi se mi ta bolest hlavy stěhovala sem a tam a bolela mě i čelist a tepalo mi v týle, tak jsem naznala, že je možná na řadě zařadit hlohovou směs, udělala jsem prosím dobře? Také na ten Pavšehoj se vás chci zeptat, měl by tlumit krvácivost, ale zase si říkám, jestli je to dobře? Asi mám pořád problém s vysokou sliznicí, tak zase aby nezpůsobil, že se neodloučí... Při menstruaci krvácím jasnou krví, spíše řídkou, v menstruační tekutině mám sraženiny - není to však krev, jasně vidím, že jsou to kousky děložní sliznice. Také jsem se chtěla zeptat, jak se díváte na drmek. Bývá na menstruační problémy doporučován, ale zároveň se internetové zdroje nedovedou shodnout na tom, zda ho užívat po celý cyklus, nebo až od poloviny cyklu. Dále mám dotaz na Sif6. Dělá mi sice dobře, ale při menstruaci si nejsem úplně jistá. Mám od r. 2018 diagnostikovány pánevní varixy (šla jsem tehdy na gynekologii kvůli nejasným bolestem v podbřišku po celý cyklus, jakoby menstruačním, ač jsem nemenstruovala), prý je tam mám od druhého těhotenství r. 2014. Občas mě zlobí, občas ne, vůbec nevím, proč to čas od času ustane a čas od času se to vrátí, nevysledovala jsem souvislost s ničím, nevím. No a u Sif6 si nejsem jistá, jestli ty vibrace nejdou kromě průdušek až do podbřišku - mám pocit, že ano. Jde o to, že při menstruaci, která skončila teprve před dvěma dny, mě začal bolet podbřišek tím způsobem, jakým bolívají pánevní varixy, hodně jsem bublala Sif6... je to možné? Mám používat Sif6 raději vícekrát denně a třeba jen pět minut? Také mě napadá, že se ty pánevní varixy probudily intenzivním čištěním z JK a OKH. Předem děkuji. Mám sedavé zaměstnání, stresující, 41 let, 175 cm, 99 kg.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele