Téma: Potíže po prodělání covidu?

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-06-12 21:22:30, odpověď na #31385 ukázat v kontextu reset

Pan dr. má pravdu. Je to od blokád odstupujících nervů vedoucích do hlavy. Ale bohužel i jinde se projevuje silné zanášení vaziv játry nezdetoxikovaným buněčným odpadem, takže tuhnou a dráždí nervový systém, což se projevuje nejen zvýšenou protiovností, ale i tlakem, nespavostí a kvalitou života.¨
Koronavir dočasně významně zhoršil prokrvení nejen mozku, ale svaloviny držící pohromadě páteř. Pokud nemůže chodit na procházky, doporučoval bych alespoň plavání v teplé mořské vodě - ideálně v nějaké chráněné mělké laguně například v karibském moři či sejšelách... Obávám se, že ale je to vnedostupné cenové kategorii.
Z našich produktů bych doporučil SK + RIK + HOK + BK 1+1+1+1 ml do 1,5 dcl vody a pít 4xD mimo jídla a přidávat do toho podle chuti a citu skvělé GH nebo G5G nebo GS asi 1 lžíci.
S jídly bych doporučil si 2-3xD brát 2-1 lžičku OKK.
Sifon 4 a dýchat co hodinu 2-5 minut. Na spaní nebo obecně při ležení) bych dal přidechovat 90%ní kyslík z koncentrátoru (skladem) maskou (ne hadičkami) asi 1,5-2 l/min.
Páteř masírovat směrem k hlavě MO+ obden.
BEN7 trojúhelníkově trojřadý na dominantní ruku nebo alespoň nohu 24/7. (video)

Flower 2024-06-12 14:37:20 ukázat v kontextu reset

Dobrý den pane Nový,

Maminka (71 let, 52 kg, 159 cm, v důchodu, neočkovaná) již několik let trpí častými migrénami. Nedávno jí byla diagnostikována artróza a skolióza krční páteře. Doktor je toho názoru, že migrény jsou způsobené krční páteří. Po prodělání koronaviru v lednu a v dubnu se migrény zhoršily a dostavila se nespavost a vysoký krevní tlak. V noci a po probuzení se silně potí a je celkově vyčerpaná. Občasné jsou pocity brnění v zadní části hlavy. S těmito zdravotními problémy se zhoršila i její psychická stránka. Je nervózní, neklidná a trpí silnými úzkostmi. Po fyzické stránce není příliš aktivní, občasné procházky. Díky zhoršení jejího zdravotního stavu není nyní schopna ani krátkých procházek. Můžete poradit a pomoci? Děkuji.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele