Téma: Dlouhodobé problémy s jazykem

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-08-04 23:27:38, odpověď na #31442 ukázat v kontextu reset

Znám tento problém, který je důsledkem zpomalené regenerace sliznice ztenčené celkovými degenerativními procesy, jako následek dlouhodobě slabší detoxikace hypoxickými játry.
Potom stačí i minimální vliv plísní z potravy a případně neuroviróza aftová, aby se projevilo vaše soužení. Situaci zhoršuje kyselina citrónová a cukr.
Ošetřování častého postříknutí Zubovkami RK-ZP je skvělá volba.
Je nezbytné udržet jazyk v klidu a to, co sroste nerozdrásat.
Z koncentrátů by se na to hodilo ROK pro rychlejší srůst + MEK pro zklidnění sliznice a zlepšení látkové výměny v ní. Doporučil bych od každé 2 střiky dávkovačem na porci 1,5 vroucí vody a nechat bez pokličky zchladnout na tělesnou teplotu a to pít 4xD mimo jídla. K tomu by se hodil Zaretis (nespecificky protizánětlivý) a vzhledem k věku Q10P (přenos kyslíku do mitochondrií).
Pokud s tím jazykem nepůjde přestat, tak se hodí 2xD podržet v ústech 7-8 ml MO+ (10-11 střiků dávkovače) asi na půl hodiny.
Pro detoxikaci játry a zpomalení stárnutí OKHI 1/2-1 lžíce 3-2xD s jídly či v nich.
Dýchání Sif4 by se rozhodně také hodilo i jako protistresový prvek... tedy vždy po hodině tělesného klidu alespoň 5 minut vícekrát denně.

lowe 2024-08-04 14:30:53 ukázat v kontextu reset

Pane Nový,obracím se na Vás s problémem,který se týká potíží s jazykem.Už opravdu dlouho mne trápí jazyk,tak nějak divně pálí - hlavně ve špičce ale i po stranách a také uprostřed jazyka.Ale nejvíce asi ta špička.Jazyk je trochu rozpraskaný uprostřed a špička je více začervenalá.Já si dost často na jazyk - hlavně na tu špičku stříkávám vaše dubovky nebo zubovky, ale nelepší se to.Mám ale i problém s tím, že "musím" strkat špičku jazyka mezi dolní zuby/5.6 zub/..nebo mezi přední horní zuby.Jsem z toho opravdu už dost špatná,protože i různé výplachy bylin.ústní vodou nepomáhají.Prosím Vás,co by mi stav jazyka zlepšilo a co tyto potíže vyvolává? Děkuji Vám za Vaši odpověd,doporučení a Vaše pochopení.Majka,79 let,158 cm,,45 kg váha-neočkovaná.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele

Nejnovější dotazy v poradně