Téma: rozhozené trávení

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-08-11 20:11:26, odpověď na #31453 ukázat v kontextu reset

To je poškozen střevní mikrobiom.
Asi by se hodila iniciace: Do 1/2 vlažné vody 1 lžička kuchyňské soli + 1 lžíce 12K + 1 lžíce LIK + 1 lžíce TK + 2 lžíce RK + 1 lžičku PT (pokud nemáte alergii na propolis) a vypít. Dopoledne a druhou porci odpoledne.. To by mělo salmonelový problém odstřelit.
Potom:
LIK + REK + HK 2+1+1 lžička do 2 dcl vody a pít 4xD mimo jídla.
12K 1 lžička do decky vody 3xD po jídlech nebo dle nevolnostní potřeby a k tomu Biopron premium a Narogesin 3xD asi měsíc nebo déle.
Sif6 a dýchat 4xD 10-20 minut a v ostatní čas co nejvíc Ješterčí dech.
Ta záda oprvit Dornovou metodou.

vuvuzelka 2024-08-10 08:57:57 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, pane Nový
koncem června jsem byla s kamarádkou v Řecku a třetí den jsme cosi snědly (nevíme co) a dostaly šílený průjem a zvracení. V noci musel přijet doktor a každé nám píchnul injekci. Léky už jsem potom žádné nebrala. Ale od té doby se mi nesrovnala stolice. Každé ráno ji mám kouskovatou, a i mě bolí břicho. Dokonce mě chvílemi pobolívá i v pravém podbřišku, myslela jsem si, že je to slepák, ale osteopat, u kterého jsem byla, mi nahmatal na bederce místo, které střílelo tu bolest přesně do podbřišku, tak jsme seznali, že ty bolesti budou od páteře Stále přetrvává jakoby nafouklé břicho v pravé dolní části. Beru probiotika biokult, cvičím lachtana, dýchám sifonem, válím se na míči. Už jsem z toho dost ve stresu, že každé ráno to samé... Nenapadá vás, čím tomu pomoct? Děkuji moc!
Je mi 33/168/80 kg, neočko, tlak spíš nižší, tepovka kol. 80, pravidelně cvičím

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele

Nejnovější dotazy v poradně