Téma: Potíže s dýcháním

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-08-21 01:37:33, odpověď na #31470 ukázat v kontextu reset

HOK + MYK + SLK 2+2+3 pumpnutí dávkovačem + 1/2 lžíce G5G do asi 2 dcl vody 2-4xD mimo jídla + Ašvaganda + Q10P

Při depresích to zaměnit ve stejném schématu na PSK + NK + VK + GS a bobule DMAE + DLPA (podávání totožné)

Nehádejte se, ale velte. Matku považujte za předpubertální trucovitou a rozmazlenou dceru, jinak se z toho zblázníte i vy... Mozek jí podle virgule funguje již jen velmi povrchně téměř bez empatie. Dlouhodobě nemá dost kyslíku a neurony ztratily synapse, takže stařecká demence..

blázen 2024-08-20 10:32:47 ukázat v kontextu reset

Žena 88 let, 3x očkovaná na Covid, Covid prodělán 3x, vždy ho chytla v nemocnici. Léčí se s vysokým tlakem, slinivkou, skoliozou, depresemi, úzkostí. Váha 65 kg, výška 155 cm. Již 22 let vdovou, na manžela byla velmi fixovaná, od smrti manžela se zhoršily deprese a úzkost, vše ji rozčílí. Dále se léčila na plicním oddělení s CHOPN, potíže s dýcháním. Před 3 lety byla z plicního oddělení primářem vyřazena. Nyní se potíže s dýcháním zhoršují, úplná rezignace na život. Zádná radost ani z vnoučat ani z pravnoučat. Spíše ji společnost vnoučat a pravnoučat vadí. Při zhoršení volána vždy rychlá záchranná služba. Po 2 dnech vždy z nemocnice propuštěna. Domů zakoupen kyslíkový dýchací přístroj. Již 4 roky bydlí u nás. Předtím 4 dny v týdnu u nás a zbytek sama doma. Zjistila jsem u mamky velkou závislost na antidepresivech, kterou má již od mládí. Neustále se s ní hádám ohledně užívání léků, které musím schovávat a již mě to zmáhá. Je zde nějaká pomoc přírodní cestou - bylinkami.

Ještě prosím bych chtěla doplnit - maminka je v roce 2012 po ablaci prsu. V roce 2022 jezdila 15x na ozařování s druhým prsem. Nyní jezdí jednou za půl roku na kontrolu do Nemocnice Vinohrady na onkologii.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele

Nejnovější dotazy v poradně