Téma: Bolest lýtek

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-08-28 19:39:44, odpověď na #31480 ukázat v kontextu reset

Vypadá to na blokádu L5/S1. Je potřeba podsazovat pánev dopředu a nechodit s těžištěm těla daleko před páteří. Doporučuji pro zlepšení oběhu noh chodit co nejméně po patách.
Večerní cvičení DB. A asi by se hodily houpavé čtvrtdřepy (Video polodřepy)

DY 2 tobolky 4xD a zapíjet to kombinací BK + MK + MYK 1+1+1 lžička do 2 dcl vody 4xD mimo jídla a k tomu ještě Q10P + Ašvaganda + Mobivenal a pokud si to ekonomicky můžete dovolit, tedy L+Complex 4 tobolky na porci.

Doporučuji někoho s Dornovou metodou, aby vás srovnal v bederce a asi i v krční oblasti.
Když vás lýtka bolí víc, lehněte si ke zdi na záda a opřete nohy nahoru o zeď na několik minut.

Nohy mazat 2-4xD VXK a na noc MO+. Vždycky směrem k srdci.

Petra Jur 2024-08-28 06:41:02 ukázat v kontextu reset

Dobrý den
Měřím 177, važím asi 70 kilo, 40 let, nekouřím, nejsem očkovaná na covid. Mám sedavé zaměstnání, ale často chodím kontrolovat věci na dílnu. Zaměstnání technický zaměřené, odpovědné. Mám 3 aktivní děti, 4, 11 a 13 let, doma práce na zahradě. Vadí mi velmi teplé letní počasí. Jak začali problémy s nohama, jsem brzo unavená, když přijdu z práce musím se natáhnout lýtka mne bolí, trnou.
Trápí mne už 2 měsíce bolest v lýtkách, přechodně více v levém kotníku. Když krouzim kotníkem, ztuhlý pohyb hlavně do leva.V noci někdy dostávám křeče do lýtek někdy jen do leveho. Přes den cítím trnutí a nepříjemný pocit v lýtkách. Někdy více jen levá noha pod kolenem dolů. Přestala jsem i cvičit kruhový trénink a pilates. Jakmile je cvik kde musím stát na nohách a cvičim jen s horní polovinou těla, nevydržím, nepříjemná bolest, mravenčení.
Lékař nasadil Detralex a rozpustný hořčík Mucosolf. Lékař poukazoval na levou stranu, v dolní části holeně viditelnější žíla.
Děkuji mockrát za Vás čas a řadu co s tím.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele

Nejnovější dotazy v poradně