Téma: pálení ústí močové trubice

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Kartobylinkář Břetislav Nový 2024-09-05 00:00:00, odpověď na #31488 ukázat v kontextu reset

Ten problém je trochu odtažitý v tom, že vaše Bartolińiho žlázy nedávají dostatečné množství Dederlainova bacilu chránícího oblast... asi kvůli studeným nohám.
Na noc a i před sexem aplikujte do pochvy 1 ml MO+ (násadec + inj 5 ml skladem)
Při potížích RK-SE (nebo alespoň RK, RK-V nebo RK-B, případně pokud nejste alergická na propolis RK-ZP) ředěné vodou (destilkou nebo převařenou) těsně před aplikací 1:4 (v 5 ml stříkačce) 1-4xD = nohy nahoru a zašlapat jako na kole několik minut.
Po stolici omýt zadek BTM a ráno po prvním záchodě také. Obvyklý zdroj e. coli je právě od konečníku... mezi stehny dopředu.
Když to je v močové rouře, tedy LPPK 10-12 ml do 3-4 dcl vody a pít 6-4xD mimo jídla a vždycky k tomu 2 tablety Jedlé sody.
Při zánětu lze brát ještě LIK, případně RAK 1+1 lžička do 1,5-2 dcl vody samostatně nebo s LPPK dohromady.
Když vám nic není GK + TK 3+1 ml do 2 dcl vody 3-4xD mimo jídla.
Po jídlech se vždycky hodí JK 1 lžička do decky vody a s jídly OKHI 1/2-1 lžíce 3xD.
Nezapomínejte dýchat... Sif6 3xD 5-15 minut a v ostatní čas co nejvíc Ještěrčí dech.
V osobní poradně bychom asi ještě něco objevili, mám pocit, že tam ještě něco nejmenovaně je, asi páteř, klouby... tak když tak někdy příště...

Malenka15 2024-09-03 10:42:28 ukázat v kontextu reset

Věk 45, 168 cm, 65 kg, sedavé stresové zaměstnání, 75 tepů/min, neočkovaná na covid.
Celoživotně mě trápí záněty močového měchýře, vnímám často návaznost na pohl. styk, ale i koupání na veřejném koupališti. Začátkem léta po koupání hned zánět močového měchýře, nasazena atb, partner na stěru streptokoka, také atb, u mě gynekol. vyšetření v pořádku. Po negativních výsledcích nás obou proběhl styk, za dva dny pociťování opět zánětu, užívala brusinky, lichořeřišnici, blokurimu, nakonec opět atb, která nepomáhaji a výsledky moči prý negativní. Nakonec bolest vnímám jinak než při "klasickém" močáku, je to neustále pálení ústí močové trubice, nejhorší na začátku a konci močení. Dnes už jsem popadla dubovky a pálení zkusila přebít přetřením partií po vymočení. Prosím o radu, čím to může být a jak to zneškodnit. Velice děkuji!

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele

Nejnovější dotazy v poradně