Téma: Tlak v břiše v úrovni pasu, pnutí na zádech, cysty v játrech a slezině 50X?/90

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-01-04 08:48:37 ukázat v kontextu reset

Vypadá to v břiše na otok namoženého úponu svalu, který zvedá a dává nohu dopředu do kroku, protože máte asi v problému vaziva kolem celé R kyčle.
Více bych věděl palpačně. Ta záda podléhají gravitaci do hyperkrčnílordózzy-hyperkyfozyhrudní-bederníhyperlordozy. Na to máme jedině Zadbalon a 6xD půlminutu se poválet… a kyčlí také. Asi bych vám přidal Gelmodel Premium 3xD mimo jídla 1 lžíci či odměrku. Ostatní přípravky OK.



Více viz obecné zpracování: Lymfedém, rozsáhlý otok


Analfabet 2016-01-03 09:40:23 ukázat v kontextu reset

Zdravím Vás v novém roce, pane Nový, přeji hodně zdraví a úspěchů ve Vaší činnosti.
Chtěla bych Vás poprosit, zda dokážete určit příčinu mých obtíží. Půl roku střídavě pociťuji nepříjemný tlak v břiše asi na úrovni pasu napravo. Nejedná se o bolest ani píchání, prostě jako by mě tam něco tlačilo, když ležím na pravém boku, je to, jako bych měla pod sebou kámen a ten mě tlačil. Také se mi velice často stává, že pociťuji pnutí na zádech vpravo od shora dolů, jako by mi byla malá kůže, to povolí, když změním polohu či se všelijak zakroutím. Vyšetření Sono i CT odhalila cysty v játrech a slezině, myslíte, že toto může být příčinou obtíží? Dle Vaší dřívější rady užívám MO+, REK, HK, OO-KL,JK, 12K, dýchám SIF6, válím se na balónu. Novpoklony jen stěží, protože nemohu skrčit kolena. Tyto mé potíže se odrážejí i na psychice, nikdo mi zatím příčinu potíží nedokázal objasnit.
žena, 50let, 90kg, sedavé zaměstnání bez větší psych. zátěže.

Děkuji za odpověď.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele