Téma: Bolest hlavy každý den, šíje, otoky kolem páteře, mrtvění rukou v noci 45X173/63

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-06-13 15:54:20 ukázat v kontextu reset

Šíji (krční páteř) by bylo vhodné namazat VXK asi 3 minuty 1-2x denně a večer ještě promazat K1 a hned na to masírovat pomocí MO+ v nahrbené pozici od lopatek ke hlavě 5-10 minut. Potom setřít a zateplit!
Šíji je proti hrudní páteři nezbytné narovnat a tedy se vyprsit jako vážená osoba. A toto vyprsení si připomínat a vracet se k němu nesčetněkrát denně. To je snad nejdůležitější.
Cviky na krční páteř, viz https://www.youtube.com/watch?v=Ilb79S1trlE.

Je-li to možné, tak Zadbalon 3-6x denně ½-1 minutu.
Na spaní černý kulich až po bradu a dýchat skrz něj. Textil prohřeje dutiny a nutí nás více dýchat i v noci. Černá barva brání vstupu zbytkového světla pro zlepšení produkce regeneračního hormonu melatoninu.

AK + BK 3 + 3 ml (dávkovat lze kapátkem) do 1,5-2,5 dcl vody, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.

Více už jedině přijít do Osobní poradny.



Více viz obecné zpracování: Blokády páteře


lenka1111 2016-06-04 17:42:17 ukázat v kontextu reset

Dobrý den
Jsem žena 45let,173cm,63kg, účetní. Po velkém vypětí v práci se mě asi před 2roky zablokovala krční páteř. Po několika rehabilitacích mám stále problémy. Mám nějaké degenerativní změny na páteři a prý chronické přetížení krční páteře. Před rokem mě začala bolest pravé půlky hlavy,krku,očí a asi před půl rokem velké bolesti celé hlavy každý den. Hlavou můžu hýbat dobře, ale stahují se mě svaly na krku a šíji. Někdy mě pálí a otíká kolem páteře. V noci mě trnou až mrtví ruce. Ráno musím hlavu rozhýbat od zatuhlých svalů. Už nevím co mám dělat. Cvičím, stravuji se zdravě, zatepluji krční páteř.
Děkuji předem za radu.
Lenka1111

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele