Téma: Bolest kolene, třísla, celkově slabá imunita po mononukoeóze 16Y175/75

Celkem 2 příspěvků.

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.
Břetislav Nový 2016-09-21 05:41:09 ukázat v kontextu reset

Přiměřeným pohmatem bych asi zjistil křeč ve stehenním svalu za vašeho nadšeného řevu, termokamerou asi i zánětlivá ložiska z mikrotrhlinek v něm, emajlem nic moc (abych nebyl sprost).

Mazejte tedy K1 asi 10 cm pod kolenem směrem 10 cm nad koleno dle citu asi 2 minuty a potom totéž MO včetně celé bolestivé lokalizace svalu stehna směrem k srdci 2x denně a ve škole jen tak rukou při nudném výkladu přes kalhoty. MO na svalu masírujte nejlépe lahví od rumu s dosti teplou vodou sice trochu větší silou, ale příjemně a pomaloučku, abychom to ještě více neporvali – lze tření, vytírání nebo o trochu lepší odvalování..

OKH ½ lžíce 2-3x denně (1-1-0 až 1-1-1 = snídaně-oběd-večeře) nejlépe do jídla, nebo při jídle.
JK 1 čajová lžička do 1,5 dcl vody, ideálně před jídly (5-10 min), nebo alespoň po jídle.
AK + CK 3+3 ml (dávkovat lze kapátkem) + GH 1 polévková lžíce (10 ml) do 1,5-2,5 dcl vody + Práškový vitamin C 1/3 čajové lžičky, pít mimo jídlo (30 minut před jídlem, nebo 2 hodiny po jídle). Tuto kombinaci připravovat a užívat 3-4x denně.
Dubové kapky RK na bolesti v krku, angíny, rýmy. Rozprašovat rozprašovačem do krku dle potřeby 3-10x denně.



Více viz obecné zpracování: Mononukleóza


Soplík 2016-09-20 19:45:28 ukázat v kontextu reset

Dobrý den, Pane Nový
Zhruba před rokem jsem dostal mononukleózu. Do té doby jsem k lékaři chodil pouze na prohlídky nebo když jsem měl zablokovanou nějakou část těla ze sportu. Mononukleózu jsem měl cca 5 měsíců a poté jsem měl oslabenou imunitu a byl po dobu 3 měsíců ob týden nemocný (rýma + kašel). Také u mě proběhla kvasinková infekce na pohlavním aparátu. Hlavní důvod psaní, že mám velké problémy s kolenem, ale takové, že s ním některé dny skoro nechodím (cca poslední týden, ale občasná bolest v průběhu posledních 3 let). A také mě dnes začalo bolet/tahat (velké ztížení chůze) v tříslu (odhad-mírně nateklá lymfatická uzlina).

Doufám, že se vám můj problém podaří vyřešit a předem děkuji za odpověď.

Věk- 16 let
Výška- 175 cm
Váha- 75 kg
Zaměstnání- školák do 14:25 každý den a 2-3x týdně box, ráno 8 km běh nebo kolo, občasné fitness, 8 a víc hodin spánku, strava snad dobrá

V Poradně může odpovídat jenom Břetislav Nový.

Přihlášení uživatele